Stilling ledig


 


Ledig vikariat som butikksjef ved Lindex Bø

Vil du arbeide med mote og ønsker en karriere i et stort internasjonalt moteforetak?Er du en selvstendig og selvgående person som får ting til å skje?Brenner du for mote og har vinnerinstinkt?

Butikksjef er ansvarlig for butikkens fortjeneste, og for å oppnå budsjettert omsetning og resultat. Vedkommende vil lede og utvikle de ansatte i butikken, og påser at Lindex' konsept, visjon, verdier, policies og retningslinjer implementeres og følges. Butikksjef har ansvar for at den visuelle standarden er innfridd slik at butikken gir kundene en moteopplevelse i verdensklasse. Den som ansettes vil rapportere til regionsjef.

Det forutsettes at du har følgende egenskaper og kvalifikasjoner:

Er en resultatorientert og serviceinnstilt kremmer
Minimum har gjennomført og bestått 3-årig videregående skole, med studiekompetanse
Er en voksen person med gode samarbeidsevner, og som helst har noe tidligere ledererfaring
Er kommunikativ, intiativrik og tydelig
Har gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
Har gode datakunnskaper

Stillingen er på 37,5 time pr uke, og er et vikariat som vil vare i ca ett år. Vi tilbyr en spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og ordnede arbeidsforhold, gode forsikringsordninger og gunstige personalrabatter.

Vil du vite mer om stillingen kan du ta kontakt med regionsjef Nina Mehl på telefon 40 04 32 28. Dersom du er interessert i stillingen, bes du sende inn din søknad via søknadsportalen på denne siden.

Søknad uten attester og vitnemål vil ikke bli vurdert.

Søknadsfrist snarest. Tiltredelse 01.02.2018.

 

dscf6370

Bøsenteret - 47 01 81 11 - post@bosenteret.no